Informasjon

Velkommen til Opptur 2019

Den tredje utgaven av Opptur er større enn noen gang, med snart 4 500 solgte billetter til hver dag. Vi ønsker at du skal få en så bra opplevelse som mulig på Opptur, derfor har vi lagt ut denne siden slik at du kan forberede deg og unngå køer.

Bytt billetten din i festivalbånd.

På Bankgata kunstgress, inngang fra Bankgata. Her bytter du billetten din i festivalbånd. OBS. Kom så tidlig som mulig, køen i båndpåsettingen øker utover i uka. Jo tidligere du kommer og henter båndet ditt jo mindre står du i kø. Der du henter festivalbåndet ditt kan du også kjøpe bonger. Man må ha bonger for å kjøpe noe i barene på Opptur. Kjøper du bonger når du henter festivalbåndet ditt slipper du å stå i kø når du skal på festival :)

Åpningstidene er:
Onsdag & torsdag: 12.00-20.00
Fredag & lørdag: 12.00-22.00

Bil og trafikk

Vennligst ikke kom i bil til selve Bankgata. Hvis du kommer i bil så prøv å parker i noen av sidegatene rundt og gå de siste hundre meterne.

Spilletider

Spilletider finner du på programsiden vår.

Mat og drikke

Inne på området er noe av det første du kommer til hovedbaren på høyre side. Fortsetter du rett frem vil du finne vår food court med alt du har lyst å spise i løpet av en god dag. Husk å kjøpe bonger FØR du går i baren.

Tidspunkter

Dørene og baren åpner kl. 14.00 – både fredag og lørdag. Baren stenger ved midnatt.

Se også

https://www.facebook.com/oppturfestival https://www.instagram.com/oppturfestival

Sponsorer