Artister

Artistbilde: Tungevaag & Raaban

Tungevaag & Raaban

Spiller lørdag kl. 20.00 på Hovedscena

Gjør deg klar til smittsom god stemning på Opptur 2019!

Den Skandinaviske sensasjonen Tungevaag & Raaban kommer tilbake med en anthemic ny single på Warner, utgitt 26. oktober. Med tittelen hei baby, ser singelen paret vise sin ubøyelige evne til å lage chart-topping hits. Bubbling med et smittsomt spor og en god stemning, Hey Baby er klar til å finne veien inn i hjerte til fans over hele verden.

Tungevaag & Raaban-prosjektet oppsto fra to skandinaviske produsenter hvis respektive musikk allerede hadde forårsaket bølger i hele bransjen. Norske Tungevaag, ellers kjent som Martin Tungevag, steg til internasjonal berømmelse med Wicked Wonderland som landet i top 10 listene i 7 land, og plukket opp nummer 1 i Østerrike mens det rakte opp over 100 millioner strømmer i prosessen. Raaban, ekte navn Robbin Soderlund og fra Sverige, er like godt kjent etter å ha jobbet med utallige prosjekter som har vært høyt på listene, inkludert sangeren Yuka Masaki og den svenske house duoen Stockholm Syndrome.

Tungevaag & Raaban sin debut single, Samsara, startet som et festspor for studentene i Norge, men banet seg fort hele veien til toppen med millioner av globale strømmer og en Spellemann Nominasjon. Helt siden har duoen vært på turné i verden, og fått «henda i været» musikken til Europa, Asia og Japan. Tungevaag & Raaban har hatt en rekke svært vellykkede enkeltutgivelser som Russian Roulette, Beast og Wolf som klatret til topp 10 plasseringer over hele Skandinavia. Legg til suksessen til de nylige singlene All For Love som landet i topp 10 i Skandinavia med 50 millioner Spotify-strømmer og Bad Boy som også blåste opp i Kina, og det er bare et spørsmål om tid før Tungevaag & Raaban blir befestede navn på den internasjonale musikkscenen.

Sponsorer