Artister

Artistbilde: Steve Aoki

Steve Aoki

Spiller fredag kl. 22.50 på Hovedscena

Steven Hiroyuki Aoki er en amerikansk elektro house musiker, plateselskapeier, DJ og musikkutøver. Han har samarbeidet med produsenter og vokalister som Will.i.am, Afrojack, LMFAO, Liknin Park, Iggy Azalia, Lil Jon, Laidback Luke, BTS, Louis Tomlinson, Rise Against og Fall Out Boy og er kjent for sine remixer av artisten Kid Cudi. Den Grammy-nominerte 40-åringen fra California er viden kjent for sine elleville sceneshow med elementer som kakekasting og crowdsurfing i oppblåsbare båter.

Aoki har også utgitt flere Billboard-toppende studio album, spesielt Waonderland, som ble nominert til Grammy Award for beste Dance / Electronika Album i 2013. Han er grunnleggeren av Steve Aoki Charitable Fund, som gir penger til globale humanitære hjelpeorganisasjoner.

I den Grammy-nominerte Netflix-dokumentaren fra 2016, ”I’ll Sleep When I’m Dead”, kommer det frem at Aoki er blant verdens topp-fem rikeste DJs med over 23 millioner amerikanske dollar i inntekt, mye takket være hans Guinness-rekord som "mest bereiste musiker i verden", med utrolige 161 konserter fordelt på 390.000 kilometer og 41 land.

Sponsorer