Artister

Artistbilde: SHY Martin

SHY Martin

Spiller lørdag kl. 17.40 på Hovedscena

I momentumet fra debutlåten 'Good Together ', som hittil har samlet global oppmerksomhet og mer enn 22 Millioner streams, har den talentfulle låtskriveren fulgt opp med å bikke mer enn en milliard streams på låter skrevet for andre artister som: The Chainsmokers (All We Know), Ellie Goulding & Kygo (First Time), Bebe Rexha (Not The One) og ALMA (Good Vibes Feat. Tove Styrke)

Nå trekker hun tilbake inn spotlighten selv med å fortsette å skrive de følelsesmessige og smittsomme popvibene SHY Martin (ekte navn Sara Hjellström) er blitt Berømt for internasjonalt. Glem for all del ikke av de knallsterke låtene «Forget To Forget» og «Raincoat» som har hatt noen gode runder på radio og spillelister på vorspiel.

Fra å spille sammen med Matoma på Nobels fredspris i Oslo for å så bli med i Daniel Ek og Max Martins ettertraktede Equalizer-serie, til hennes tilstedeværelse på Billboard, har det siste året viste seg å være en produktiv periode for den svenske «pop dronninga in the making». Med en solid global runde på festivaler foran seg skulle det bare mangle at Opptur var en av stoppene. Dette tror vi er konserten som om noen år man kan tenke tilbake på og si «Husker du når vi så henne på Opptur?» Mens hun ruver på stjernehimmelen.

Sponsorer