Artister

Artistbilde: Seeb

Seeb

Seeb er en produksjonsduo som bor og jobber i Norge, og skaper moderne musikk som elsket og nytes av millioner av mennesker over hele verden.

Seeb, hvis navn består av initialene til Simen Eriksrud og Espen Berg, utgav sin første remix våren 2015, og lenge hadde de et Hype Machine # 1 spor med deres friske take på Kieszas "Cut Me Loose". Dette var første gang verden hørte deres varemerke som er bygd på vokal tweaks og en særegen sound.. Sporet ble raskt fulgt av en remix av Shawn Mendes '"Stitches", før de droppet sin massive mashup av Mike Posners «I Took A Pill In Ibiza".

Den nå berømte remixen eksploderte på Spotify, klatret raskt til # 2 på Global Spotify Chart, som konverterte til vanlig radio og toppet på # 4 på Billboard Hot 100, noe som gjorde den til den nest mest spilte sangen globalt i 2016. De fulgte dette opp med en forbløffende samling av originaler, remaker og remixer, og først og fremst debutopprinnelsen "Breathe (feat Neev)", smash remixen av Coldplay's "Hymn For The Weekend", deres samarbeid med OneRepublic "Rich Love" og utgivelsen «Drink About »med den norske sangeren Dagny.

Nå nylig slapp de et samarbeid med hitmaskinene Bastille som heter Grip

Sponsorer