Artister

Artistbilde: Sam Feldt

Sam Feldt

Spiller fredag kl. 21.20 på Hovedscena

DET 25 ÅR GAMLE NEDERLANDSKE HOUSE-STJERNESKUDDET SAM FELDT ER KLAR FOR OPPTUR 2019

Med sine globale superhits som Show Me Love, Summer on You og Been A While har Sam allerede generert flere hundre millioner streams, og spilleoppdrag på festivalgiganter som Coachella, Tomorrowland, Ultra Music og EXIT Festival for å nevne noen - og nå står Opptur 2019 for tur.

Allerede som 12-åring startet Sam sin DJ-karriere med sitt eget "DJ drive-in-show", der han spilte på bursdagsfeiringer i nabolaget. Det var allikevel hans geniale versjon av Robin S - Show Me Love som virkelig slynget ham opp i den store ligaen. Først utgitt av Spinnin' Records, før den blir plukket opp av Polydor / Universal, ble låten en enorm hit og gikk rett inn på en fjerdeplass i Storbritannia med topp 10 i fire uker, en pen førsteplass på Beatport Chillout Chart i over fire måneder og førsteplass på Shazam. Den har nå over 1 million solgte nedlastinger og blitt streamet over 150 millioner ganger.

En førsteplass på Hype Machine fulgte med Sams remix av Guitar Track, og remixen av New Orleans nådde opp på Beatport Deep House Topp-15. Låter som Midnight Hearts med The Him og ANGI3, Drive You Home med The Him & The Donnies The Amys og Been A While har fortsatt å dominere listene og generert mange millioner avspillinger. Etter originalt materiale og remikser for artister som Avicii og Icona Pop, var tiden inne for Sam å starte arbeidet på sin første EP.

Gjør deg klar til et sett utenom det vanlige når den Nederlandske house-kometen inntar Opptur .

Sponsorer