Artister

Artistbilde: R3hab

R3hab

Spiller lørdag kl. 23.20 på Hovedscena

Fra scener på de største festivalene i verden og rett til Bankgata kunstgress i Bodø. R3hab er en av de råeste produsentene som står bak et mixebord for tiden. Dette blir hett.

Fra den innflytelsesrike nederlandske kresen til sin plass i teten av global dansemusikk står R3HAB for et merke som alle kan synke sine tenner inn i. Skutt inn i musikkbransjen av en rekke vellykkede originale låter og remixer, er han et et anerkjent navn på klubbgulv, festivaler og det digitale markedet. 

Med et øre for gode lyder med melodisk styrke markerer 2017 et år hvor en av Nederlands store musikkeksporter slipper anker på hvert hjørne av kloden. 

Med over 262+ millioner Soundcloud streams, 184+ millioner Spotify streams og 1+ milliard videovisninger, leverer han originalt materiale samt et samarbeid på Calvin Harris sitt Motion-album. Han har remixet alle fra Taylor Swift, Rihanna, Beyoncé og Calvin Harris underveis. En stor del av denne pålitelige merkevaren kan fortsatt være funnet på klubbgulvet, men med R3HAB's live erfaring har funnet ytterligere plass til å utmerke seg og engasjere seg. Etter en god spot på den legendariske Coachella festivalen er det rett ut å turnere videre. I tillegg vil han være den første elektroniske artisten i historien som gjør en kinoturne i mer enn 10 byer i Kina. Det er ingen tegn på den nederlandske tungvekten skal gi seg med det første. Og det blir spennede å se hvor det ender opp. R3HAB har alle baser dekket.

Sponsorer