Artister

Artistbilde: KREAM

KREAM

Brødreparet fra Bergen har gjort sitt inntog på listene med låter som ”Love You More”, ”Taped Up Heart” og ”Drowning”. Nå kommer deres poppete lekne elektronika til Bankgata kunstgress.

Laget av et brødrepar fra Bergen, er KREAM et prosjekt som fokuserer på energisk dansemusikk med trykk på klassisk låtskriving. Brødrene fant fort et hjem hos Big Beat/Atlantic i gjor der de har gitt ut flere flåter inkludert deres siste låt “Love You More” som du finner på Viral 50 lista. 

“Taped Up Heart” som den Svenske sangeren Ciara Mae bidrar på har allerede blitt streamet over 73 millioner ganger på Spotify og er ranket på Topp 100 songs streaming globally. Og i USA har “Taped Up Heart” vært å finne på mange Spotify og Apple spillerlister. Inkludert 3 måneder på Todays Top Hits. De ble  i utgangspunktet ble oppdaget for deres populære remixer. Der flere har nådd flere millioner avspillinger. og de sitter med 50+ millioner avspillinger på Soundcloud alene. Neste stopp for Kream er deres USA debut med flere konserter som er satt inkludert en stopp på SXSW i Austin, Texas. De kommer akkurat fra en liten Norges-Turne som support for selveste Tiesto. Vi er veldig glade for at de tar turen opp til Bodø i 2018.

Sponsorer