Artister

Artistbilde: Kamelen + A-laget

Kamelen + A-laget

Den hartslående rapperen Kamelen tar med seg A-laget til Opptur

Med Kamelen og A.laget på scenen samtidig blir det både rått og fett på scenen vår. Gutta er uten skrupler, og vi kan bare ane hva de kommer til å levere.

Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent under artistnavnet Slim Kamel eller i nyere tid – Kamelen, er en norsk rapper fra Bergen. Rapperen ble kjent over natten da han i 2015 da han slapp singelen «Si ingenting». «Si ingenting» ble av Dagbladet kalt «et unikt fenomen av en låt» og artisten fikk mye oppmerksomhet fra pressen. Kamelen har signert med rapkollektivet og plateselskapet NMG/G-HUSET og i 2017 kom han ut med albumet Ambivalent. Han har i senere tid hatt singlene «Beng Beng Beng» og «Lil Homie» roterende på alt av radio og nattklubber. Sistnevnte gjestet av King Skurk One

A-Laget er en rappgruppe fra Bergen som består av Vågard, Store P (tidligere Pete'n), Girson, og av og til DJ Boge. De har gitt ut to album, én EP og fem singler, i tillegg til de firemixtapene som kan lastes ned gratis på hjemmesiden. Gruppa har også varmet opp for blant andre Snoop Dogg, Redman, Paul Wall og The Game, samt spilt på musikkfestivalen South By South West i USA. Gruppen har vært undergrunns-favoritter i Norge siden tidlig 2000 og holder fortsatt koken.

Sponsorer