Artister

Artistbilde: CLMD

CLMD

Spiller lørdag kl. 18.50 på Hovedscena

CLMD er for de fleste med et øre for elektronika et kjent navn i Norge. Med låter som ”The Stockholm Syndrom” og ”Dust” i spillelista blir det et hardtslående sett på kunstgresset.

CLMD er det elektroniske prosjektet grunnlagt og kurert av Martin Danielle. Etter flere treff som "Black Eyes and Blue" og "The Stockholm Syndrome", klarte CLMD sin største suksess med det beryktede sporet "Dust" tidlig i 2016. Men fremtiden virker enda mer lovende fremdeles for kunstneren kalt "Norges fineste" av legenden Pete Tong.

"Dust" inneholdt vokalen til elektropopprinsessen Astrid S, som også ble tildelt pris på Norsk Grammys i 2016. Med sin unike synergi mellom organiske og elektroniske elementer nådde "Dust" #1 på de nasjonale radiolistene, #1 på det norske Spotify Viral-diagrammet, og gikk om dobbelt platina på noen måneder. Den var også på Top 10 i flere uker.Med et stort øye for vokalister av ekstraordinært talent, returnerte CLMD til listene i 2017 med "Never Wanna Lose You". Sporet inneholdt Roc Nation sangerinne og sosiale medier sensasjon, Justine Skye.

Martin var mentor i den norske versjonen av det populære talent TV-showet The Voice, sammen med Lene Marlin, Morten Harket fra A-Ha og Yosef fra Madcon. Dette gjør ham til den første The Voice mentor i historien til å være en ikke-vokalist. Med en solid streng av hits bak ham, "The Stockholm Syndrome" og Ultra Festival hymne "Black Eyes and Blue" blant dem, viser han ingen tegn til å bremse ned fra og med.Med en fan base som består av giganter som Tiësto, David Guetta, Steve Angello, Axwell og Ingrosso, SEEB og mange, mange flere, er CLMD av Martin Danielle fortsatt et av de mest spennende prosjektene som for øyeblikket er tilstede på den elektroniske musikkscenen.

Sponsorer