Artister 2019

Steve Aoki

Les mer

Matoma

Les mer

Jax Jones

Les mer

Seeb

Les mer

Klovner i Kamp

Med et arsenal av hits er Klovner i Kamp selve essensen av ordet fest. De har 25 års jubileum i 2019 og skal ut på en liten runde. De stikker såklart innom Opptur.

Les mer

SHY Martin

Les mer

Tungevaag & Raaban

Gjør deg klar til smittsom god stemning på Opptur 2019!

Les mer

Julie Bergan

En av Norges mest energiske live-artister kommer til Opptur 2019

Les mer

Snow Boyz

Les mer

Ruben

Med sitt eget distinkte sound kan Ruben sette ord på følelser og opplevelser på en unik måte.

Les mer

Izabell

Les mer

Jomindo

Les mer

Ezzari

Les mer

Artister 2018

Galantis

Galantis headliner Opptur 2018. Superduoen fra Sverige har hatt en rekke store hits de siste årene. Nå er de klare for kunstgresset i Bodø

Les mer

R3hab

Fra scener på de største festivalene i verden og rett til Bankgata kunstgress i Bodø. R3hab er en av de råeste produsentene som står bak et mixebord for tiden. Dette blir hett.

Les mer

Broiler

Publikumsfrierne Broiler kommer til Bodø for å avslutte årets Opptur lørdag 28. juli.

Les mer

CLMD

CLMD er for de fleste med et øre for elektronika et kjent navn i Norge. Med låter som ”The Stockholm Syndrom” og ”Dust” i spillelista blir det et hardtslående sett på kunstgresset.

Les mer

Sonny Alven

Sonny Alven headlinet aller første Opptur i 2016. Det var så god stemning at vi bestemte oss for å invitere ham tilbake. Han er en artist som virkelig får frem godfølelsen.

Les mer

Arif

Arif er en av de viktiste vitamininnsprøytingen norsk hiphop har hatt de senere år. Han solgte akkurat ut Oslo spektrum med sin makker Unge Ferrari som vi hadde på Opptur i fjor. Dette blir en høydar…

Les mer

Anna Of The North

Anna Of The North er virkelig et av de norske navnene å følge med fremover. Fra samarbeid med internasjonale tungvektere og et nydelig album fra i fjor samt nytt materiale på vei, spiller hun på fler…

Les mer

Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt.

Les mer

Kamelen + A-laget

Den hartslående rapperen Kamelen tar med seg A-laget til Opptur

Les mer

RSP & Thomax

Duoen fra Nord-Norge trenger liten til ingen introduksjon. Etter å har gitt ut flere EP`er ilag. Herjet konsertscener i årevis er det endelig klart for RSP & Thomax på en scene i Bodø igjen. Denne ga…

Les mer

ItaloBrothers

2018 er året da Italorbrothers entrer Opptur. Med hits som beveger seg over et helt tiår er dette en artist som treffer i alle aldre. Party-EDM i ypperste klasse.

Les mer

KREAM

Brødreparet fra Bergen har gjort sitt inntog på listene med låter som ”Love You More”, ”Taped Up Heart” og ”Drowning”. Nå kommer deres poppete lekne elektronika til Bankgata kunstgress.

Les mer

TRXD

TRXD tok over mye radiotid i 2017 med sin låt ”Our city”. Vi tror at 2018 blir et fantastisk år for duoen. I Juli kan du se på hovedscenen på Opptur.

Les mer

Jomindo

Jomindo er en av de mest hardtarbeidende menneskene vi vet om. Når han ikke er ute som DJ bor han stort sett i studio og produserer musikk.

Les mer

Mads Hansen

Hansen slapp ut sin første låt, «Sommerkroppen», 30. mai 2018, som etter bare to dager gikk rett til topps på den norske topplisten til musikkstrømmetjenesten Spotify.

Les mer

Sponsorer